AVÍS LEGAL

D’acord amb les indicacions del Reglament Europeu de Protecció de Dades, hem ampliat la informació de la nostra documentació legal. L’objectiu és que tingues molt clar quines dades tenim, per a què les usem i quins en són els teus drets. La Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER) informa que aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per a recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis.

Els serveis de tercers corresponen a Google Analytics i xarxes socials (Facebook, Twitter, Google+), que usen galetes que són emmagatzemades en el mateix moment en què el visitant entra en el web, per a realitzar estadístiques sobre visites i temps de visita, i comunicar-lo amb les xarxes socials exposades, per a una finalitat de promoció i comunicació. Aquestes galetes són gestionades enterament per Google i per les xarxes socials mencionades.

Si continua navegant, suposa l’acceptació de la instal·lació de galetes.

L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador i pot, si així ho vol, impedir que siguen instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tindre en compte que aquesta acció pot ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

A continuació, li proporcionem els enllaços de diversos navegadors, a través dels quals podrà realitzar aquesta configuració:

CONDICIONS D’ÚS

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER) informa que és titular del lloc web www.valer-f.es. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la llei esmentada, la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER) informa de les dades següents:

El titular d’aquest lloc web és la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER), fundació sense ànim de lucre amb número d’identificació fiscal G97643514 i domicili social al carrer Major, núm. 83, pis 1r, porta 9, 12001 Castelló de la Plana. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: info@valer-f.es.

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús, pel lloc web de la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER) confereix la condició d’usuari, per la qual cosa s’accepten, des de la navegació pel lloc web de la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER), totes les condicions d’ús que s’estableixen ací, sense perjudici de l’aplicació de la normativa corresponent d’obligat compliment legal, segons el cas.

El lloc web de la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER) proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seua responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

La veracitat i licitud de les informacions que aporte l’usuari en els formularis de la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER) per a l’accés a certs continguts o serveis oferits pel web.

L’ús de la informació, els serveis i les dades oferits per la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (VALER) contràriament al que disposen aquestes condicions, la llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altra manera puguen suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

La Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValR) no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l’usuari pot accedir a través dels enllaços establits en el seu lloc web i declara que en cap cas examinarà o exercirà cap control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seua propietat als quals es puga accedir per mitjà dels enllaços.

La Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER) declara haver adoptat totes les mesures necessàries per a evitar qualsevol mal als usuaris del seu lloc web que puguen derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER) no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per internet puga patir l’usuari.

MODIFICACIONS

La Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER) es reserva el dret a fer les modificacions que considere oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web, tant pel que fa als continguts del lloc web, com en les condicions d’ús d’aquest. Aquestes modificacions podran fer-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en què estiguen publicades en la web i fins que no siguen modificades vàlidament per unes altres posteriors.

PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER) informa els usuaris del seu lloc web que les dades personals recollides per l’empresa, mitjançant els formularis situats en les seues pàgines, seran introduïdes en un fitxer automatitzat responsabilitat de la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER), amb la finalitat de poder facilitar, agilitar i complir els compromisos establits entre ambdues parts.

Així mateix, la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER) informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a l’adreça: carrer Major, NÚM. 83, pis 1r, porta 9, 12001 Castelló de la Plana.

Mentre l’usuari no comunique el contrari a la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER), aquesta entendrà que les seues dades no han sigut modificades, que l’usuari es compromet a notificar-ne a la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER) qualsevol variació i que la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER) té el consentiment per a utilitzar-les a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER), per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seua pàgina web, així com dels elements que hi conté (a títol enunciatiu: imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER). Seran, per consegüent, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, a les quals són aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i que ha subscrit Espanya.

Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de propietat intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seua modalitat de posada a disposició de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER).

L’usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial titularitat de la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER). Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que siga, exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari ha d’abstindre’s de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estiga instal·lat en les pàgines de la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER).

ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER) es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que considere oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts, o per l’incompliment d’aquestes condicions.

La relació entre l’usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d’aplicació en el territori espanyol. Si sorgeix qualsevol controvèrsia, les parts poden sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència sobre aquest tema. La Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER) té el domicili a Castelló de la Plana, Espanya.

CLÀUSULES LEGALS

Clàusula informativa LOPD i LSSI-CE

De conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seues dades seran incorporades a un fitxer responsabilitat de la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència (ValER) amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vosté.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: carrer Major, núm. 83, pis 1r, porta 9, 12001 Castelló de la Plana.

Mentre no ens comunique el contrari, entendrem que les seues dades no han sigut modificades, que vosté es compromet a notificar-nos-en qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a tractar-les.

Així mateix, i d’acord amb el que estableix l’article 21 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, sol·licitem també el seu consentiment exprés per a enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem que poden ser del seu interés, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

L’informem que pot revocar en qualsevol moment el seu consentiment a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça: info@valer-f.es.