ValER - Valencian Foundation for Excelence in Research

Fundació de la Comunitat Valenciana d'Investigació d'Excel·lència

ValER naix amb la finalitat d’enfortir el sistema valencià de ciència mitjançant l’atracció, recuperació i consolidació d’investigadors capdavantera de tot el món. ValER és una institució oberta que treballa de la mà amb les Universitats i Centres d’Investigació de la Comunitat Valenciana.

CONVOCATÒRIES

ValER ofereix a través de les seues convocatòries places fixes per a investigadors que desitgen desenvolupar una carrera científica de llarga duració a la Comunitat Valenciana.

ÚLTIMES CONVOCATÒRIES

Convocatòries ValER

ÚLTIMES CONVOCATÒRIES

Convocatorias ValER

S’ANUNCIARÀ

ValER ofereix llocs permanents per a investigadors que vulguen desenvolupar una carrera científica a llarg termini a la Comunitat Valenciana.

COMUNITAT ValER

ValER és una institució oberta que impulsarà el foment de línies d’investigació en universitats públiques, centres o instituts d’investigació i establirà col·laboracions amb institucions i organismes nacionals i estrangers amb el repte de generar nou coneixement.

ValER INFORMA

Coneix tota l’actualitat de la Fundació de la Comunitat Valenciana d’Investigació d’Excel·lència i les últimes notícies publicades.

ÚLTIMES NOTÍCIES